U wilt de woningen die u bouwt zo snel en efficiënt mogelijk aan uw klanten opleveren? Dan kunnen wij u helpen. Als specialist in energie kunnen wij ervoor zorgen dat uw klant bij de ingebruikname van de woning over alle energie beschikt die hij nodig heeft, zonder dat u daar nog zelf veel naar hoeft om te kijken.

De energiediensten van DELANGHE NV

Wij volgen de praktische en administratieve kant van de energievoorziening in uw bouwproject op. We staan u bij met advies en support. U schakelt ons in, wij doen de rest.

Wat kunnen wij voor u doen

Aansluitingen voor elektriciteit en aardgas

Meters plaatsen, openen en sluiten behoort tot de taken van uw distributienetbeheerder, maar indien nodig kunnen wij een aantal praktische aspecten voor u regelen. Dat is alweer een zorg minder.

Energieleveringscontracten

We brengen de contracten voor energie in orde, met u of rechtstreeks met de eigenaar of huurder. Ook voor de algemene delen in appartementsgebouwen kunnen wij alles regelen.

Persoonlijke support

Als u dat wenst, zoeken wij samen met u naar de energieoplossing die het best bij uw bouwproject past. Wij adviseren u over nieuwe mogelijkheden en alternatieve oplossingen. Als Erkend Electrabel Partner hebben we bovendien toegang tot het uitgebreide kennisnetwerk van Electrabel.

Vacature

Delanghe NV is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers met ervaring in Telenet en/of ENGIE Electrabel.

Geïnteresseerd in een loopbaan bij Delanghe NV ? Contacteer ons en stuur uw CV naar info@delanghe.be