Terug naar kaartDelanghe Lokeren

Perfecte service:


Telenet

Het kantoor te Lokeren, Markt 54 is de place-2-be voor service met de glimlach en dit zowel voor Telenet met de beste promoties, eerlijk advies, snelle aansluiting zowel aan de kust als in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor de voordeligste en meest kwalitatieve oplossing voor uw Telenet internet, digitale TV en mobiel aansluiting (al dan niet met GSM – Apple, Samsung, Huawei, enz…) U kan ook terecht voor technische informatie voor uw Telenet HD digicorder of digibox. Wij vervangen ook uw afstandsbediening enz… Service met de glimlach zodat u als tevreden klant onze zaak verlaat !

Base

Abonnementen voor uw GSM, tablet en laptop !


ENGIE Electrabel

Maar ook voor ENGIE Electrabel bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn niet toevallig de grootste ENGIE Electrabelpartner in België en staan voor u klaar voor alle informatie over de producten, diensten en prijzen van ENGIE Electrabel, voor het opstellen van leveringscontracten voor gas en elektriciteit. Wij helpen u tevens met de administratie wanneer u ENGIE Electrabel wil worden of wanneer u verhuist. Wij zijn ook gespecialiseerd in alle informatie over facturatie, betalingen, voorschotaanpassing enz. voor uw ENGIE Electrabel dossier.


Ons kantoor

Delanghe NV - Lokeren: Telenet en Electrabel Engie

Sinds 7 jaar (2009) zijn we op dit vertrouwd adres het vertrouwenskantoor voor Telenet en ENGIE Electrabel.

In dit kantoor komen vooral klanten uit Lokeren, Lochristi, Moerbeke, Wachtebeke, Zele, Dendermonde, Sint-Niklaas, Temse, Hamme, Bornem, Lebbeke, Stekene, Sint Gillis Waas, Beveren… Maar ook uit verdere streken komt men naar dit kantoor voor de snelle en correcte service met de glimlach midden in het centrum van Lokeren!

Tot binnenkort!


U bent welkom

Markt 54, 9160 Lokeren
T: 09 324 31 31 - info@delanghe.be
Open op maandag van 13 tot 18.30 uur
Van dinsdag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 13 tot 17.00 uur

Adres:

Markt 54, 9160 Lokeren

Telefoon:

09 324 31 31